Om Lotte Grünbaum Consulting

Lotte Grünbaum Consulting er oprettet af Lotte Grünbaum i 2010.
 
Med en baggrund i konsulentbranchen, som HR chef i to store organisationer og som ekstern lektor på Københavns Universitet og CBS, er jeg en erfaren analytiker, rådgiver, underviser, projektleder og leder med dyb indsigt i metoder til evaluering, kvalitetsudvikling, strategiarbejde samt organisations-, leder-
og medarbejderudvikling.

Jeg er 48 år og er oprindeligt uddannet cand.scient.pol. Jeg er efteruddannet både som analysekonsulent og som systemisk proceskonsulent. Og så har jeg en grundig  lederuddannelse og har gennem årene arbejdet meget med kompetenceudvikling og personlig lederudvikling. Se mit CV og referencer.
  
Starten på et samarbejde vil normalt foregå ved, at du/I kontakter mig. Vi holder et indledende møde, hvor du/I forklarer mig, hvad I skal igang med, og hvad I brug for konsulentbistand til. Jeg spørger ind til Jeres ønsker og behov. Dernæst udarbejder jeg et konkret forslag til, hvordan vi kan arbejde sammen. herunder en pris på, hvad det vil koste. Vi forhandler en kontrakt og går igang. Se kontakt.
 
Lotte Grünbaum Consulting er - indtil videre - et enmandsfirma. Til løsning af større opgaver har firmaet tætte relationer til en række andre små konsulentbureauer.
Lotte Grünbaum | CVR: 0033345224 | Callisensvej, 21, st, Hellerup - Danmark | Tlf.: 22855405 | lottegrunbaum@outlook.com